Wooden Dummy - basic Wooden Dummy - basic
Wooden Dummy - basic Wooden Dummy - basic
Ruwe Douglas dummy
0 Reviews | Review toevoegen
Mooie medium-quality dummy voor een aantrekkelijke prijs!

Gewicht   

30,000 KG

Standaard levertijd

1 week

€ 499,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Algemene Informatie
Deze dummy wordt opgeleverd met non off-set armen, een regulier been (zonder knie) en ongelakt. De armen bestaan uit hardhout en de body en het been uit Douglas hout. De 'Dummy standaard - basic' is in combinatie met deze dummy voor 125 euro te bestellen.

Wilt u de dummy liever gebeitst? Dat is mogelijk tegen een meerprijs van 30 euro (incl. Btw).
 
Afmetingen
De dummy heeft de traditionele maten, met een body hoogte van ca. 140 cm. Het been is in verschillende lengtes verkrijgbaar. Mocht u hier advies over willen, neem dan even contact met ons op.
 
Materiaal
De body en het been van dit type dummy zijn gemaakt van de houtsoort Douglas. Douglas hout komt van de Douglasspar, een naaldhoutsoort afkomstig uit Noordwest-Europa. Deze houtsoort kent van nature een hoge duurzaamheid (3) en sterkte, waardoor zij zeer breed toepasbaar is. Dit komt door het hoge percentage aan kernhout dat bij deze houtsoort wordt gevormd. Bij buitengebruik – onbehandeld – gaat deze houtsoort zelfs min. 10-15 jaar mee.
 
Het Douglas hout dat wij gebruiken voor dit type dummy is CE gekeurd en kent een sterkteklasse van
C18.
 
De armen zijn gemaakt van de houtsoort Beuken. Beuken (beukenhout) is een hardhout en een van de belangrijkste loofhoutsoorten voor de industrie in Nederland en België. Beuken is een zeer sterke, harde en splintervrije houtsoort. Het hout kent een gelijkmatige structuur en een fijne nerf, waardoor het goed bewerkbaar is.
 
Het Beukenhout dat wij gebruiken is gestoomd en kent een sterkteklasse van D35.
 
Makers Visie
Dit type dummy is ideaal voor binnen gebruik, waar het hout beschermd is tegen weer en wind. Ondanks het feit dat het geen massieve dummy is, kunt u op deze dummy jaren met plezier trainen. Het is een kwalitatief goede dummy voor de startende Kung Fu beoefenaar en beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs.
 
Indien u graag een dummy volledig wilt afstemmen op uw eigen wensen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.