Wooden man - child Wooden dummy children Wooden dummy children
Wooden man - child Wooden dummy children Wooden dummy children
Houten kinder dummy
0 Reviews | Review toevoegen
De perfecte dummy voor de jonge Kung Fu beoefenaar!

Gewicht   

15,000 KG

Standaard levertijd

2 weken

€ 449,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Algemene Informatie
Deze kinderdummy bestaat uit gelamineerde delen en wordt geleverd met off-set armen en blanke laklagen. De hoogte is 120 cm en de gewenste lengte van de bevestigingslatten kunt u hieronder aan ons doorgeven. Deze kinderdummy kan over het algemeen gebruikt worden door kinderen vanaf 10 jaar; uitgaande van een lengte tussen 140cm en 155 cm.

Uiteraard kunt u deze halve dummy ook met een standaard gravering, een zwart motief en/of beits laag bestellen.

 
 Optie  Meerprijs in Euro's (incl. Btw)
 Beitslaag 20,-
 Zwart motief & beits laag 40,-
 Standaard gravering 65,-
 

Mocht u gebruik willen maken van de optie 'standaard gravering' dan kunt u ons onderstaand uw wensen doorgeven en/of een voorbeeld mee sturen. Wij nemen dan vervolgens contact met u op om het ontwerp af te stemmen.

Materiaal
Deze kinderdummy is gemaakt van de houtsoort Douglas. Douglas hout komt van de Douglasspar, een naaldhoutsoort afkomstig uit Noordwest-Europa. Deze houtsoort kent van nature een hoge duurzaamheid (3) en sterkte, waardoor zij zeer breed toepasbaar is. Dit komt door het hoge percentage aan kernhout dat bij deze houtsoort wordt gevormd. Bij buitengebruik – onbehandeld – gaat deze houtsoort zelfs min. 10-15 jaar mee.
 
Het Douglas hout dat wij gebruiken voor dit type dummy is CE gekeurd en kent een s
terkteklasse van
C18.


Makers Visie
Dit type dummy is ideaal voor binnengebruik, waar het hout beschermd is tegen weer en wind. Deze kinder dummy is perfect voor de jonge Wing Chun beoefenaar! 

Indien u graag een dummy volledig wilt afstemmen op uw eigen wensen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.