Massieve Wing Chun Dummy - regulier
Massieve Wing Chun Dummy - regulier
0 Reviews | Review toevoegen
Massieve dummy van hoogstaande kwaliteit! Te bestellen met verschillende opties!

Gewicht   

60,000 KG

Standaard levertijd

2 weken

€ 829,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Algemene Informatie
Deze massieve dummy bestaat volledig uit hardhouten materialen en wordt standaard opgeleverd met non-offset armen en een regulier been.

De dummy wordt geleverd zonder standaard of rek; we bieden u de mogelijkheid om deze tegen gereduceerd tarief te bestellen:

 
  • de 'Stalen dummy standaard - basic'; in plaats van 149,99 betaalt u slechts 119,99 (incl. Btw);
  • het 'Houten dummy rek'; in plaats van 249,99 betaalt u slechts 179,99 

Uiteraard kunt u de dummy ook bestellen met offset armen, een been met knie, een zwart motief, een beits laag en/of standaard graveerwerk (15cm x 10cm).
 
 Optie  Meerprijs in Euro's (incl. Btw)
 Beits laag 30,-
 Zwart motief & beits laag 50,-
 Standaard gravering 65,-
 Offset armen 50,-
 Been met knie 45,-

Mocht u gebruik willen maken van de optie 'standaard gravering' dan kunt u ons onderstaand uw wensen doorgeven en/of een voorbeeld mee sturen. Wij nemen dan vervolgens contact met u op om het ontwerp af te stemmen.
 
Afmetingen
De dummy kent de traditionele maten, met een body hoogte van ca. 140 cm. Het been is daarnaast in verschillende lengtes verkrijgbaar. Mocht u hier advies over willen, neem dan contact met ons op.
 
Materiaal
Dit type dummy is gemaakt van de houtsoort Beuken. Beuken (beukenhout) is een hardhout en een van de belangrijkste loofhoutsoorten voor de industrie in Nederland en België. Beuken is een zeer sterke, harde en splintervrije houtsoort. Het hout kent een gelijkmatige structuur en een fijne nerf, waardoor het goed bewerkbaar is.
 
Het Beukenhout dat wij gebruiken voor dit type dummy is gestoomd en kent een sterkteklasse van D35.
 
Makers Visie
Dit type dummy is ideaal voor binnengebruik, waar het hout beschermd is tegen weer en wind. Deze massieve hardhouten dummy is zwaarder en voelt ‘echter’ tijdens uw training. Doordat beuken daarnaast een sterke, harde houtsoort is, is de kwaliteit van deze dummy hoog. Dit is de perfecte dummy voor de vergevorderde Kung Fu beoefenaar. 
 
Op (o.a.) de scholen van de Associatie Wing-Chun Kung-Fu wordt met veel plezier op dit type dummies getraind.
 
Indien u graag een dummy volledig wilt afstemmen op uw eigen wensen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.