Wing Chun Dummy Essen houten dummy Kung Fu Dummy Hardhouten dummy
Wing Chun Dummy Essen houten dummy Kung Fu Dummy Hardhouten dummy
Essen houten Wing Chun dummy
0 Reviews | Review toevoegen
Massieve essenhouten dummy van uitmuntende kwaliteit!

Gewicht   

60,000 KG

Standaard levertijd

DIRECT

€ 1.299,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Algemene Informatie
Deze prachtige handgemaakte massieve dummy is gemaakt van zeer hoog kwaliteit hardhout; Essenhout. De body van de dummy bestaat volledig uit gelamineerde delen, waardoor de dummy nog sterker wordt. De dummy wordt opgeleverd met offset armen (verstelbare), een regulier been, de 'Stalen dummy standaard - basic' en blanke laklagen.
 
Let wel: de dummy wordt met de 'Stalen dummy standaard - basic' geleverd, dit is niet de standaard die u op de foto ziet.
 
Afmetingen
De body heeft een hoogte van ca. 150 cm en een diameter van 22 cm. Uiteraard zijn deze ook op uw lengte af te stemmen - mocht u hier interesse in hebben, neem dan even contact op.
 
Materiaal
Dit type dummy is gemaakt van de houtsoort Essen. Essen is een hardhout dat bekend staat om haar taaiheid en sterkte. Het hout dat voor deze dummy wordt gebruikt is zorgvuldig uitgekozen en is afkomstig van een kwaliteit houtleverancier. Het hout kent een sterkteklasse van D40.
 
Makers Visie
Dit type dummy is ideaal voor binnen gebruik, waar het hout beschermd is tegen weer en wind. Deze massieve hardhouten dummy is zwaarder en voelt ‘echter’ tijdens uw training. Doordat essen daarnaast een sterke, harde houtsoort is, is de kwaliteit van deze dummy hoog. Dit is de perfecte dummy voor de vergevorderde Kung Fu beoefenaar. 

Garantie
Op al onze producten heeft u twee jaar garantie (zie onze algemene voorwaarden).

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.