Wooden Dummy Basic (2/4) Wooden Dummy Basic (2/4) Wooden Dummy Basic (3/4) Wooden Dummy Basic (4/4)
Wooden Dummy Basic (2/4) Wooden Dummy Basic (2/4) Wooden Dummy Basic (3/4) Wooden Dummy Basic (4/4)
Houten Dummy - basic
1 Reviews | Review toevoegen
Mooie houten dummy met een robuuste uitstraling!!

Gewicht   

30,000 KG

Standaard levertijd

1 week

€ 599,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Algemene Informatie
Mooie Wing Chun dummy met een oude look en feel! Deze houten dummy bestaat uit gelamineerde delen en wordt opgeleverd met offset armen, een been met knie en inclusief standaard (Dummy Standaard - basic). De dummy is afgewerkt met een beitslaag en was.

De dummy heeft een mooie uitstraling!!!

Materiaal
De dummy is gemaakt van de houtsoort Douglas. Douglas hout komt van de Douglasspar, een naaldhoutsoort afkomstig uit Noordwest-Europa. Deze houtsoort kent van nature een hoge duurzaamheid (3) en sterkte, waardoor zij zeer breed toepasbaar is. Dit komt door het hoge percentage aan kernhout dat bij deze houtsoort wordt gevormd. Bij buitengebruik – onbehandeld – gaat deze houtsoort zelfs min. 10-15 jaar mee.
 
Het Douglas hout dat wij gebruiken voor dit type dummy is CE gekeurd en kent een sterkteklasse van
C18.
 
Makers Visie
Dit type dummy is ideaal voor binnen gebruik, waar het hout beschermd is tegen weer en wind. Ondanks het feit dat het geen massieve dummy is, kunt u op deze dummy jaren met plezier trainen. Het is een kwalitatief goede dummy voor de startende Kung Fu beoefenaar en beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs.
 
Indien u graag een dummy volledig wilt afstemmen op uw eigen wensen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Sorteren op:

Review toevoegen
Dennis Janssen - 30-12-2020 12:09

Dit is een zeer mooie en stevige dummy op een goede stalen basis. De dummy heeft ook gaten voor een muur frame in het lichaam. Werkt prima.
Super mooi afgewerkt, prettige contact met Patrick, denkt echt met je mee! Ik kan deze dummy echt aanraden. Ik volg zelf de WSL lijn van Ving Tsun. 5 sterren geef ik de dummy, het contact en de algehele communicatie. Dennis Janssen