Wall-mounted half dummy
Wall-mounted half dummy
0 Review | Review toevoegen
Geen plek om een dummy te plaatsen? Dan biedt deze half-mounted wall dummy een mooie oplossing!

Gewicht   

18,000 KG

Standaard levertijd

1 week

€ 329,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Algemene Informatie:
Deze half-mounted wall dummy bestaat uit hardhouten materialen en wordt geleverd met off-set armen en blanke laklagen. De hoogte is 110 cm en de gewenste lengte van de bevestigings-latten kunt u hieronder aan ons doorgeven.

Uiteraard kunt u deze halve dummy ook met een standaard gravering, een zwart motief en/of beits laag bestellen.

 
 Optie  Meerprijs in Euro's (incl. Btw)
 Beits laag 20,-
 Zwart motief & beits laag 40,-
 Standaard gravering 65,-
 

Mocht u gebruik willen maken van de optie 'standaard gravering' dan kunt u ons onderstaand uw wensen doorgeven en/of een voorbeeld mee sturen. Wij nemen dan vervolgens contact met u op om het ontwerp af te stemmen.
 
Levertijd: 
DIRECT LEVERBAAR
 
Materiaal:
Dit type dummy is gemaakt van de houtsoort Beuken. Beuken (beukenhout) is een hardhout en een van de belangrijkste loofhoutsoorten voor de industrie in Nederland en België. Beuken is een zeer sterke, harde en splintervrije houtsoort. Het hout kent een gelijkmatige structuur en een fijne nerf, waardoor het goed bewerkbaar is.

Het Beukenhout dat wij gebruiken voor dit type dummy is gestoomd en kent een sterkteklasse van D35.
 
Makers Visie:
Dit type dummy is ideaal voor binnengebruik, waar het hout beschermd is tegen weer en wind. Deze half-mounted wall dummy is perfect voor de Wing Chun beoefenaar die thuis geen ruimte heeft om een dummy te plaatsen, maar toch graag vorm en techniek wilt trainen. Doordat beuken een sterke, harde houtsoort is, is de kwaliteit van deze dummy hoog.
 
Indien u graag een dummy volledig wilt afstemmen op uw eigen wensen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.